Kakku tehtiin kolmesta kääretorttupohjasta (yksi kerros tuli pois leikatuista suikaleista). Kostutukseen Jaffaa. Välistä löytyi mansikkainen kermarahkatäyte vaniljakreemijauheella kahdesta välistä ja yhdestä välistä valkosuklaa-kerma-tuorejuustotäyte mansikkaviipaleiden kanssa. Päällä mansikkaviipaleita ja hyytelösokerista tehty kiille. Pursotukset Flora Vispiä.. Hirveässä helteessä kuorrutettu, niin sai kerman kanssa kikkailla.. Kulhon, vispilät ja pursotinpussit käytin pakastimessa ennen kerman vatkaamista ja pursotusta. Ja pursotus tietenkin niin nopeaa kuin suinkin voi.
perjantai, 17. elokuu 2012
Mansikkakakku
Kakku tehtiin kolmesta kääretorttupohjasta (yksi kerros tuli pois leikatuista suikaleista). Kostutukseen Jaffaa. Välistä löytyi mansikkainen kermarahkatäyte vaniljakreemijauheella kahdesta välistä ja yhdestä välistä valkosuklaa-kerma-tuorejuustotäyte mansikkaviipaleiden kanssa. Päällä mansikkaviipaleita ja hyytelösokerista tehty kiille. Pursotukset Flora Vispiä.. Hirveässä helteessä kuorrutettu, niin sai kerman kanssa kikkailla.. Kulhon, vispilät ja pursotinpussit käytin pakastimessa ennen kerman vatkaamista ja pursotusta. Ja pursotus tietenkin niin nopeaa kuin suinkin voi.
Kommentit