Ja ohje tulee nyt.
Minttukrokanttipikkuleivät n. 160 kpl
500 g voita
4 dl sokeria
1 muna
4 tl vaniljasokeria
4½ dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
8 dl vehnäjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
1 dl vettä
2 levyä Minttukrokantti-suklaata
Pilko suklaa pieniksi paloiksi/muruiksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi, lisää muna ja vatkaa vielä hetki. Lisää kuivat aineet ja vesi vuorotellen, vaikkapa taikinakoukuilla sekoittaen. Lisää lopuksi suklaarouhe. Muotoile pikkuleiviksi. Voi pyöritellä palloiksi tai muotoilla 3 cm paksuisiksi tangoiksi, joista leikkaa vajaan 1 cm kiekkoja. Minä muotoilin tangoiksi ja kovetin tankoja hetken jääkaapissa. Paisto 175-180 asteessa 15 min.
Kommentit