Kerran tarttui kauppareissulla mukaan Pizza-Kit-pakkaus..ja eilen illalla se pääsi testaukseen, kun teki mieli jotain suolaista.. Pakkauksessa on siis valmiiksi kaulittu pohja ja purkillinen tomaattikastiketta.

1348138642_img-e89e9e2c6e801e37d2b909f26

Pohjan ja tomaattikastikkeen (en laittanut koko purkkia) päälle laitoin purkillisen tonnikalaa, puolikkaan pussillisen Portin pizzasuikaleita, 2 persikanpuolikasta paloiteltuna, pitsamaustetta, Aurajuustoa ja juustoraastetta. Paisto 200 asteessa 15-20 minuuttia.

Pohja oli häiritsevän suolainen, mutta tomaattikastike hyvää! Harmi, että vasta syönnin jälkeen kävin lukemassa, mitä Mimmi Mutikainen oli tykännyt tästä, kun muistin heidänkin tätä testanneen..Hän kehoittikin kaulitsemaan pohjaa ohuemmaksi ja sen kyllä teen, jos toiste ostan..

Sitä kyllä ihmettelen, miksi niin kauan käytin aina pitsaan Poutun Savusuikaleita, kun nämä Portin pizzasuikaleet ovat niin paljon parempia! Varmaan joskus joku kammo jäänyt näistä..tai sitten opiskeluaikana jäi Pouttu päälle, kun ovat halvimpia..Silmänisku Ja sitä ihmettelen myöskin, miksen ole aiemmin persikkaa pitsan päälle laittanut..passasi niin hyvin, varsinkin kun pohja oli suolainen..Hymy