1234362239_rieskaa 001.JPG

Pottumuusin jämät, maitoa, kanamuna, öljyä, ohra- ja hiivaleipäjauhoja. Paisto 225 asteessa, kunnes kauniin väristä.

Edit. Jossu pyyteli tarkempaa ohjetta..ihan tarkkaan en osaa määriä sanoa, kun melko "summassa" olen rieskataikinat yleensä tehnyt, mutta vähän suuntia, minkä verran kannattaa laittaa.

n. 2 dl perunamuusia, 1 kananmuna, 1 rkl öljyä, n. 1½ dl hiivaleipäjauhoja ja 1½ dl ohrajauhoja.

Jos muusisi ei ole kovin suolaista, lisää taikinaan hiukan suolaa. Ja nuo jauhomäärät on ihan arvioita vain, riippuu paljon muusin jämäkkyydestä. Melko löysäksi olen yleensä taikinan jättänyt ja jauhotetuin käsin sitten painellut pellille. Ja tämän kokoisesta annoksesta olen tehnyt 2 riskaa (n.20cm halkaisija).

Toivottavasti näistä määristä on jotain apua..:)