Olen aivan höperöinä muffinsseihin..näistä Mansikka-valkosuklaamuffinsseista taisi tämä innostus lähteä liikkeelle ja nyt oli vuorossa tällainen yhdistelmä. Ajatus päärynä-valkosuklaamuffinsseista tuli Marien Päärynä-suklaamuffineista ja ohjetta kehittelin noiden mansikkamuffinssien pohjalta, sen mukaan mitä hävitettävää jääkaapissa oli..;)

1243953396_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

2 munaa, 1½ dl sokeria, 50 g sulaa voita, ½ prk rahkaa (sattui olemaan..voi jättää pois ja laittaa rasvaa yht. 100g), ½ dl päärynöiden lientä, 1½ dl kermavaahtoa (sattui olemaan jääkaapissa..Korvata voi esim. Flora Vanillalla), 4 dl vehnäjauhoja, 1½ tl leivinjauhetta, 1½ tl vaniljasokeria, 80 g valkosuklaata ja 1 prk säilykepäärynää.

Pilko päärynät ja valkosuklaat pieniksi paloiksi (n.0,5x0,5cm). Sekoita kuivat aineet keskenään. Sulata voi. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää vaahtoon vuorotellen jauhoja (siivilän läpi) ja muita (voi, rahka, päärynäliemi) ja lopuksi valkosuklaa ja päärynä. Jaa taikina muffinssivuokiin (minulla tuli 22) ja paista 200 asteessa n. 17 min.

Oli ihania!! Hymy