Karkkainen.com käynnisti kilpailun jolla tavoitellaan blogien kirjoittajia. Kilpailu on voimassa toistaiseksi.

Koska Karkkainen.com tuotevalikoima on laaja, voi kilpailuun osallistua lähes jokainen blogiharrastaja. Olemme jakaneet kilpailun verkkokaupan pääkategorioiden perusteella ryhmiin (tasapuolisuudenkin vuoksi) ja jokaisen ryhmän eniten liikennettä sivustollemme tuonut blogin omistaja saa tuotepalkinnon, jonka arvo on 50 euroa. Tuotteet palkinnonsaajat voivat valita karkkainen.com sivustolta. Lisää tietoja täällä.

1274691403_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jokin aika sitten Kärkkäinen laajensi tuotevalikoimaansa koristelumuoteilla, elintarvikeväreillä ym. kivoilla jutuilla. Toki leivontajuttuja sieltä löytyi aiemminkin, esimerkiksi Heirolin pursotinpusseja ja tyllia sekä laaja valikoima kaikenlaisia kakkuvuokia.

Leivontajuttuja löytyy Kärkkäisen nettikaupasta täältä, hinnat ovat kirkkaasti edullisemmat kuin vastaavat tuotteet leivontatarvikkeisiin erikoistuneissa nettiputiikeissa. Ja sekin etu Kärkkäisen nettikaupassa on, että sieltä löytyy valtavan paljon muutakin tavaraa, kuin taloustavaraa, joten samalla tilauksella ja samoilla postimaksuilla voit tilata sisustusjuttuja, kodintekstiileitä, tai vaikkapa puutarhajuttuja. Käykäähän tutustumassa! Hymy