Voi että Karjalanpaisti voikin olla hyvää!:)

2089038.jpg

Ensimmäistä kertaa itse tein karjalanpaistia. Luin netistä monesta paikasta ohjeita paistamiseen..Tämä ainakin onnistui ja tuli juuri sopivan mureaa lihaa.

500 g Karjalanpaistilihoja (naudan ja sian lihaa), 2 porkkanaa, n. 1 tl suolaa ja n. 1 tl pippurisekoitusta.

Laitoin lihapalat, porkkanapalat ja mausteet uunivuokaan, kaadoin päälle kiehuvaa vettä ja laitoin n.225 asteiseen uuniin. Paistoin reilun tunnin, aina välillä sekoitellen. Sitten alensin lämmön 150 asteeseen, peitin vuokan foliolla (en omista yhtään kannellista uunivuokaa) ja annoin olla vielä melkein 3 tuntia. Taisin lisätä kerran vähän vettä (ettei lihat kuivu).