Toissapäivänä tuli taas yksi vuosi lisää mittariin..ja vaikka hellettä olikin, tein kermakakun..
Käärispohjasta leikatut palat (n. 20 cm halk), kostutettu vedellä laimennetulla säilykepersikan liemellä. Kostutetun pohjan päällä Valion mansikkasosetta sokeroituna sekä persikkatäyte (1 iso prk säilykepersikkaa soseutettuna, 1 prk rahkaa, 1½ prk Flora Vispiä vaahdotettuna, 3 tl vaniljasokeria, vajaa dl sokeria, pari rkl vaniljakreemijauhetta..tämä riitti molempiin kakkuihin molempiin väleihin). Pursotukset Flora Vispiä vaniljasokerilla ja sokerilla maustettuna sekä vähän vaniljakreemillä jämäköitettynä, osa vaaleanpunaiseksi värjättynä.
Toisen kakun täytin samalla, kuorrutin myöhemmin.. Meijän talossa on jo aluskate päällä, joten raksamiehille täytekakkua..
Samat pohjat, kostutukset, täytteet ja pursptukset (ilman väriä)), päälle ripottelin vähän suklaa- ja aurinkoströsseleitä..kermaruusut kun tuntuivat hiukan hassuilta raksamiesten kakkuun, enkä muita koristeita jaksanut rueta väsäämään..
Kommentit