Rahkapannareita on ollut monessakin blogissa..sain vihdoin itsekin kokeiltua..:) Omenasosetta oli vielä jääkaapissa reilusti, joten laitoin sitä pannaritaikinaan.

(Kuva on otettu seuraavana päivänä mikrossa lämmitetystä pannarista ja kökköytyneestä vaniljakastikkeesta..kamerassa loppuu patterit monesti juuri silloin kun ei haluaisi..Päättämätön)

Mimmi Mutikaiselta otin rahkapannarin ohjeen, jota hiukan muokkasin.

6 dl maitoa, 250 g rahkaa, 4 dl vehnäj., 2 tl vaniljasok., 2 tl kanelia, 1 tl leivinj., 1 tl suolaa, 3/4 dl sokeria, 50 g sulaa rasvaa, n. 2 dl omenasosetta.

Vaniljakiisselin tein Maizena-paketin ohjeella: 6 dl maitoa, 3/4 dl Maizenaa, 1/2 dl sokeria (laitoin vähän vähempi), 1 tl vaniljasok. (laitoin vähän enempi).