Tummuneet banaanit käyttöön..
Muokkasin aiemmin tekemäni tiikerikakun ohjetta tällaiseksi..:)
200 g voita
2 banaania
3 dl sokeria
3 kananmunaa
6 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
2 rkl kaakaojauhetta
50 g suklaata
Rouhi suklaa.
Sekoita vehnäj., leivinj. ja vaniljasok. keskenään.
Vatkaa voi vaahdoksi.
Soseuta banaani ja vatkaa voivaahdon sekaan.
Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.
Lisää jauhot siivilän läpi.
Lisää voi-banaani-seos ja sekoita tasaiseksi.
Laita n. 1/3 taikinasta eri kulhoon ja sekoita siihen kaakaojauhe ja suklaarouhe.
Laita voideltuun (ja korppujauhotettuun) kakkuvuokaan vuorotellen vaaleaa ja tummaa taikinaa.
Paista 175ºc noin tunti.
Kommentit