Erästä tilaisuutta varten piti kehitellä ja kokeilla kinderpiirakasta munaton ja maidoton versio. Luultavasti teen tilaisuuteen tämän vielä gluteenittomana.. Ei aivan niin hyvää kuin alkuperäinen, mutta tässähän ei ole pohjassa puoltakaan siitä rasvamäärästä mitä alkuperäisessä..

Kreemistä jätin keltuaiset pois, mikä teki siitä ehkä hiukan pehmeämpää..tai sitten en malttanut jäähdyttää sitä kunnolla ennen suklaan levitystä päälle..joten suklaa ja kreemi marmoroituivat hiukan..Hymy

1344537776_img-1134c8a0ae9fd61ec851baa4c

Pohjana on Marien Black bomb-piirakkapohja vähän muokattuna.

8 1/4 dl vehnäjauhoja

5½ dl sokeria

1 tl suolaa

3½ tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

6 rkl kaakaojauhetta

1,2 dl öljyä

5½ dl vettä

Sekoitetaan kuivat aineet keskenään. Lisätään öljy ja vesi joukkoon. Levitetään pellille leivinpaperin päälle ja paistetaan 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Voikreemi:

150 g maidotonta margariinia (esim. sininen keiju)

300 g tomusokeria

4 tl vaniljasokeria

Kuorrutus:

200 g maidotonta tummaa suklaata (esim Panda käy useimmille)