Tänään on meidän 2-vuotishääpäivä. <3
3 munan kakkupohja (3 munaa, 1 dl sokeria, 1½ dl vehnäjauhoja, ½ dl perunajauhoja, 1 tl leivinjauhetta) paistettu sydänvuokassa, leikattu kolmeen osaan ja kostutettu Spritella. Väliin ohuesti mansikkahilloa, tuoreita mansikoita viipaloituna (n. 250 g) ja Mariannerouheella maustettua kermavaahtoa (2,5 dl Flora Vispiä + n. 120 g Mariannerouhetta + 1 rkl vaniljakreemijauhetta). Päällä tuoreita mansikoita ja hyytelösokerikiillettä ohut kerros sekä sokerihelmiä. Pursotuksiin 1 prk Flora Vispiä vaniljasokerilla ja sokerilla maustettuna.
Kiekurapursotukset teen aina lempparityllallani Heirolin keskikokoisella tähtityllalla, jollainen löytyy täältä (kolmen tyllan pakkaus 4,7e).
Ja kakku yhteiskuvassa Kullan antaman ihanan kimpun kanssa. <3
Kommentit