Juhannuksena haettiin perinteisesti Anttilan lohelta lohi ja kokeiltiin sen loimutusta nuotiolla. Ihan hyvin onnistui ensikertalaisilta, syötyä tuli! Minulle itselle savustettu kala ei vieläkään maistu, vaikka uunissa paistetusta olen oppinut tykkäämään. Saatiin vähän yllättäen myös vieraita.. Jotakin piti yrittää loihtia pöytään kalan kaveriksi. laugh
Yrttivoipatonkia ja jotakin maustettua tuorejuustoa ja kurkkua päälle. Poppareita lapsille. Kahvin kanssa suklaapiirakkaa, pullaa ja Pirkan toffeisia suklaavohveleita.



Couscousia tein myös ihan ensimmäisen kerran. En ihastunut, mutta kyllähän tuota söi. Ensi kerralla laitan sitruunamehua ja vähän erilaisia mausteita. Tällä kertaa siis laitoin vain lihaliemeen ja lopuksi lisäsin lorauksen öljyä. Salaatissa couscousin lisäksi paprikaa, tomaattia, ananasmurskaa ja paistettua pekonia. Ja tämän seoksen alle tuli salaattipeti jääsalaatista. Dippikastiketta tein kermaviilistä ja ranskalaisesta salaattimausteesta.