Pääsiäisen lusikkaleivät on kiva koristella pajunkissoilla..Hymy Tämän idean näin viime pääsiäisen aikaan Kinuskikissalla.

1269798144_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lusikkaleipien ohjeen otin Mimmi Mutikaiselta.

200 g margariiniä, 150 g (1,7 dl) sokeria, 2 tl vaniljasokeria, 250 g (3,8 dl) vehnäjauhoja.

Ruskista rasva kevyesti kattilassa. Jäähdytä. Sekoita sokeri ja rasva, lisää vaniljasokeri ja vehnäjauho. Koveta hetki jääkaapissa. Muotoile lusikkaleivät pikkulusikan "kolossa", paista 175 asteessa ja kyyki varsinkin paiston lopussa uunin vieressä ja vahdi, ettei pala!! Jäähdytä kunnolla (saa odottaa mielellään vaikka seuraavaan päivään), täytä ja paina kaksi vastakkain. Koristele halutessasi tummalla suklaalla ja valkosuklaalla.