Googletin meetwurstipiirakan ohjetta ja sellainen löytyi Open Cafésta.
Pohja: 100 g voita, 2½ dl vehnäj., ½tl suolaa, 2½ rkl kylmää vettä-
Nypi jauhot ja suola sekaisin voin kanssa ja lisää vesi. Taputtele voidellun vuoan pohjalle ja reunoille.
Täyte: 3 dl kermaa, 2 munaa, 4 dl rucolasalaattia, 1 rasia kirsikkatomaattia, 100 g meetwurstia, 1 dl juustoraastetta, ½ tl mustapippuria.
Sekoita kerma ja kananmunat keskenään. Paloittele muut aineet ja lisää joukkoon ja kaada pohjan päälle. (Itse asettelin kirsikkatomaatin puolikkaat ensin pohjalle ja kaadoin muun täytteen päälle.) Paista 200 asteessa n. 30 min.
Salaatti: Kiinankaalta, vesimelonia, kurkkua ja feta-kuutioita.
Kommentit