Googletin meetwurstipiirakan ohjetta ja sellainen löytyi Open Cafésta.

1348140172_img-307d1b81b37e8b6239d51158a

Pohja: 100 g voita, 2½ dl vehnäj., ½tl suolaa, 2½ rkl kylmää vettä-

Nypi jauhot ja suola sekaisin voin kanssa ja lisää vesi. Taputtele voidellun vuoan pohjalle ja reunoille.

Täyte: 3 dl kermaa, 2 munaa, 4 dl rucolasalaattia, 1 rasia kirsikkatomaattia, 100 g meetwurstia, 1 dl juustoraastetta, ½ tl mustapippuria.

Sekoita kerma ja kananmunat keskenään. Paloittele muut aineet ja lisää joukkoon ja kaada pohjan päälle. (Itse asettelin kirsikkatomaatin puolikkaat ensin pohjalle ja kaadoin muun täytteen päälle.) Paista 200 asteessa n. 30 min.

Salaatti: Kiinankaalta, vesimelonia, kurkkua ja feta-kuutioita.