Pitkään on ollut aikomuksena kokeilla pitsaa piirakkavuokassa..eräänä iltana tein kaksi pitsaa..Hymy

1264548005_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja (yhteen pitsaan): 2 dl vettä, ½ pss kuivahiivaa, 3/4 tl suolaa, 2 tl sokeria, 2 dl vehnäjauhoja, 2 dl durumvehnäjauhoja, ½ dl öljyä.

Pohjan päälle Makumestarin pitsapyrettä ja tomaattipyrettä (mielestäni pitsapyre yksinään olisi ollut liian voimakkaan makuista, tomaattipyre laimensi sopivasti makua) sekä juustoraastetta.

1264547974_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toiseen pitsaan tuli paistettua ja maustettua (jauhelihamauste, grillausmauste ja tomaattipyre) jauhelihaa sekä savusuikaleita, puolikkaaseen pitsaan myös ananasta. Päälle pitsamaustetta ja kuvan oton jälkeen juustoraastetta. Paisto reilu 225 asteen alatasolla n. 20 min.

1264547988_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toinen pitsa sai täytteekseen tonnikalaa paloina öljyssä (öljyt tietenkin valutettu pois) ja savusuikaleita, toiseen puolikkaaseen ananasta ja toiseen meetwurstia. Päälle pitsamaustetta ja juustoraastetta.