Ompas äkkiä taas kuukausi vierähtänyt. Vaikka ei juuri mitään voi eikä saa tehdä, niin onhan tuo aika silti kulunut. Blogin 3-vuotissynttäritkin oli tuossa viime kuun lopulla, vähän myöhässä senkin muistin. Ennen joulua pidän jonkin arvonnan.. Mutta siitä myöhemmin lisää. Tänään päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kirjoitella jotakin ohjetta tänne, kuvia kun on tullut otettua silloin tällöin ja niitä alkaa olla ihan jonoksi asti odottamassa. Silmänisku

Tällaista pikaista pitsaa tulee tehtyä aika usein, kun pitsan nälkä yllättää ja sattuu olemaan jotain täytteeksi sopivaa kaapeissa. Mitenkähän kauan sitten olen tehnyt oikean hiivalla kohotettavan pohjan..leivinjauheella on niin nopsa tehdä. Ihan hyväähän siitä tulee näinkin. Siitä kun aloittaa pitsan teon, saa puolen tunnin päästä käydä jo pöytään. Kieli ulkona

1343854065_img-e201364c59ed72abfbe822f39

Pohja: (Mimmi Mutikaiselta aikanaan haettu ja muokkaantunut vähän omanlaiseksi)

2 dl vehnäjauhoja, 2 dl hiivaleipäjauhoja, 2 tl leivinjauhetta, 3/4 tl suolaa. -> Sekoitetaan keskenään.

Lisätään 2 dl maitoa ja pikkuloraus öljyä.

Päälle:

Ketsuppia

1 prk tonnikalaa paloina vedessä tai öljyssä

½ pss pizzasuikaleita (esim. Portti)

(ananasta, sinihomejuustoa, tomaattia tms.)

pitsamaustetta

juustoraastetta

Paistetaan 225 asteessa n. 15 minuuttia.