Samuel sai synttärilahjaksi pikkulegoja ja sellaisia tein kakun koristeeksikin. smiley
Väliin pääsi vaihteeksi perus hillo+banaani+diplomaattikreemi.



 Pohja:
4 munaa
1½ dl sokeria
1 dl perunajauhoja
1 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi, kevyesti sekoittaen. Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista 225 asteessa n. 7 minuuttia. Kumoa sokeroidulle leivinpaperille, poista pohjapaperi ja anna jäähtyä. Leikkaa kolmeen osaan.

Kostutus:
2 dl keltaista limsaa

Täyte:
1½-2 dl mansikkahilloa
1 iso banaani
2 dl vispikermaa
1 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 dl maitoa
1/3 dl vaniljakreemijauhetta
Soseuta mansikkahillo sileäksi sauvasekoittimella. Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokereilla. Vatkaa samoilla vatkaimilla eri kulhossa maitoa ja vaniljakreemijauhetta, kunnes kuohkeutuu hiukan. Sekoita vaniljakreemi ja kermavaahto varovasti keskenään. Kuori ja pilko banaani. Levitä kostutetun pohjan päälle ensin hillo, sitten banaani ja lopuksi kermavaahtoseos.

Kuorrutus:
6 dl vispikermaa
½-1 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria

Koristeet:
Vaahtokarkin makuista kuorrutemassaa