Täällä taas.. Oltiin pari viikkoa ilman nettiä ja sairasteltiin oikein urakalla.. Jospa nyt ois vähäksi aikaa taudit voitettu. Kylläpä tämä normaali arki maistuukin taas ihanalta, kun oli muutaman päivän ihan hirviä flunssa ja korkea kuume monta päivää..
Huomenna kahvitellaan pojan 3-vuotissynttäreitä, kun synttäripäivänä oltiin sankarin kanssa yli 39 asteen kuumeessa..
Mutta sitä ennen vanha kuva, jäänyt kansioon kummittelemaan.



Tämmöinen makea jälkiruoka. Aavistuksen liiankin makea..omenat voisi keitellä myös appelsiinilla tai sitruunalla maustetussa sokeroidussa vedessä, jos ei tykkää kovin makeasta.

Pannacotta (kahdelle):
1 liivatelehti
2 dl kuohukermaa
½ dl maitoa
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
Laita liivatelehti pehmenemään kylmään veteen.
Mitaa kattilaan kerma, maito ja sokeri. Keitä 15 minuuttia. Lisää vaniljasokeri ja liota liivatelehti joukkoon. Kaada tarjoluastioihin tai muotteihin, josta kumoat pannacotat hyytyneinä (3 tuntia).

Karamellisoidut omenat
2 rkl voita
2 rkl fariinisokeria
2 isoa omenaa
kanelia
Kuori ja pilko omenat. Sulata voi pannulla. Lisää fariinisokeri ja anna sulaa. Lisää omenat pannulle ja kääntele niitä kunnes pehmenevät. Mausta kanelilla.