Murekkeen ohjeita täältä löytyy jo useampikin, mutta vielä yksi lisää, jonka suhteet on helppo muistaa ja joka on hyvää! Hymy

Helppo lihamureke:

800 g naudan jauhelihaa, 1 dl vettä tai maitoa, 3/4 dl korppujauhoja, 1½ rkl pitsamaustetta, 1½ rkl jauhelihamaustetta, 1 tl grillausmaustetta.

Sekoita ainekset keskenään, laita uunivuokaan ja paista 200 asteessa 50 min.

1263904429_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuva on otettu seuraavana päivänä lämmitetystä ruuasta, joten ei ole kovin hyvä..ja annos näyttää ihan valtavalta, mutta ottakaa huomioon, että lautanen on pieni, vain reilu 15cm halkaisijaltaan..Silmänisku

Murekkeen seurana perunamuusia, kasvisgratiinia (tällä ohjeella) ja salaattia, jossa kiinankaalta, tomaattia, kurkkua ja säilykepersikkaa.