Kokeilin Kinuskikissan Daim-palojen ohjetta. Hyviä ja makeita. Ei kuitenkaan niin ihania kuin kuvittelin näiden olevan ainesten perusteella.. Kokeilen ehkä seuraavalla kerralla jotakin kinuskista kuorrutetta, johon sulattelen Daim-rouhetta.. Tälläkin ohjeella tulee kyllä tehtyä varmasti uudelleen!
Pohja:
200 g voita tai margariinia
1½ dl sokeria
3 munaa
1½ dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
4 rkl kaakaojauhetta (laitoin vähemmän)
2 tl leivinjauhetta
Kuorrutus:
2 isoa Daimia
150 g voita tai margariinia
2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 keltuaista
(2 tl murukahvia)
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen koko ajan vatkaten. Lisää maito ja kuivat aineet, jotka sekoitettu keskenään. Levitä pellille leivinpaperin päälle n. 30x30cm levyksi. Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.
Rouhi Daimit. Sulata rasva kattilassa, lisää sokerit, keltuaiset (ja murukahvi). Kuumenna kiehuvaksi ja keitä pari minuuttia koko ajan sekoittaen, kunnes sakenee. Lisää Daim-rouhe ja levitä jäähtyneen pohjan päälle. Koristele Daim-rouheella ja nomparelleilla.
Kommentit