Jälkiruoaksi tein Vilijaanan ohjeella suklaamoussea. Minun moussestani ei kyllä tullut kovin herkullisen näköistä (en tiedä, mikä meni vikaan) ja kuva on tosi huono, mutta..:)

1964515.jpg

Tein puolikkaan annoksen ja siitä tuli iso jälkiruokakulhollinen ja jäi vähän yli.

Sulatin n. 75g minttukrokanttisuklaata ja sekoitin siihen keltuaisen. Sitten sekoitin siihen 1 dl kermaa vaahdotettuna ja yhden valkuaisen vaahdotettuna.

En tiedä, menikö joku vikaan..ei ainakaan tullut niin ihanan näköistä kuin Vilijaanalla oli tullut..:) Miehelleni herkku kuitenkin maistui, käski tehdä uudestaankin..:) Minun makuuni oli liian makeaa ja en ole kovin perso suklaalle. :) Itse söin sitten kääretortusta ylijääneen puolukkarahkan..:)