Tänään on meidän 2-vuotishääpäivä. <3

 

1343336779_img-71e433b479357c8c218d5912b

3 munan kakkupohja (3 munaa, 1 dl sokeria, 1½ dl vehnäjauhoja, ½ dl perunajauhoja, 1 tl leivinjauhetta) paistettu sydänvuokassa, leikattu kolmeen osaan ja kostutettu Spritella. Väliin ohuesti mansikkahilloa, tuoreita mansikoita viipaloituna (n. 250 g) ja Mariannerouheella maustettua kermavaahtoa (2,5 dl Flora Vispiä + n. 120 g Mariannerouhetta + 1 rkl vaniljakreemijauhetta). Päällä tuoreita mansikoita ja hyytelösokerikiillettä ohut kerros sekä sokerihelmiä. Pursotuksiin 1 prk Flora Vispiä vaniljasokerilla ja sokerilla maustettuna.

Kiekurapursotukset teen aina lempparityllallani Heirolin keskikokoisella tähtityllalla, jollainen löytyy täältä (kolmen tyllan pakkaus 4,7e).

1275928907_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja kakku yhteiskuvassa Kullan antaman ihanan kimpun kanssa. <3