Pitkään on ollut aikomuksena kokeilla pitsaa piirakkavuokassa..eräänä iltana tein kaksi pitsaa..
Pohja (yhteen pitsaan): 2 dl vettä, ½ pss kuivahiivaa, 3/4 tl suolaa, 2 tl sokeria, 2 dl vehnäjauhoja, 2 dl durumvehnäjauhoja, ½ dl öljyä.
Pohjan päälle Makumestarin pitsapyrettä ja tomaattipyrettä (mielestäni pitsapyre yksinään olisi ollut liian voimakkaan makuista, tomaattipyre laimensi sopivasti makua) sekä juustoraastetta.
Toiseen pitsaan tuli paistettua ja maustettua (jauhelihamauste, grillausmauste ja tomaattipyre) jauhelihaa sekä savusuikaleita, puolikkaaseen pitsaan myös ananasta. Päälle pitsamaustetta ja kuvan oton jälkeen juustoraastetta. Paisto reilu 225 asteen alatasolla n. 20 min.
Toinen pitsa sai täytteekseen tonnikalaa paloina öljyssä (öljyt tietenkin valutettu pois) ja savusuikaleita, toiseen puolikkaaseen ananasta ja toiseen meetwurstia. Päälle pitsamaustetta ja juustoraastetta.
Kommentit