Pitsaa teki mieli taas yks päivä. Hymy Kyllä olikin hyvää!

1239978106_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja: 3 dl vettä, 6 dl vehnäjauhoja, 1 pss kuivahiivaa, 1 tl suolaa, 1 rkl sokeria, 50 g sulaa voita.

Täyte: Ketsuppia, 1 prk tonnikalapaloja öljyssä, 1 pss Poutun savusuikaleita, ananaspaloja, pitsamaustetta, juustoraastetta.

Tee näin: Sekoita kuivat aineet keskenään. Mittaa 42 asteinen vesi ja sekoita siihen voisula, lisää kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Sekoita tonnikala ja kinkkusuikaleet ja lorauta ketsuppia sekaan. Raasta juusto. Taputtele kaksinkertaiseksi kohonnut taikina leivinpaperin päälle, levitä siihen ketsuppia (iso lusikka kätevä levitykseen), levitä tonnikala-kinkku-ketsuppiseos, sitten ananas, pitsamauste ja juustoraaste. Paista 250 asteessa alatasolla n. 20 min.

1239978125_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä kuva ennen juustoraastetta.